Polvenkuntoutus.fi ja
Lonkankuntoutus.fi

POLVENKUNTOUTUS.FI – MARRASKUU 2016 ALKAEN

Polvenkuntoutus.fi-sivuston sisältö pohjautuu neljän fysioterapeuttiopiskelijan opinnäytetyöhön (Metropolia Ammattikorkeakoulu 2016), joka toteutettiin yhteistyössä HUS Peijaksen sairaalan kanssa:”Polven tekonivelleikkauksen jälkeinen harjoitusohjelma työikäisille”. Polvenkuntoutus.fi-sivusto on toteutettu Innovaatioprojektina, jonka yhteistyökumppanina on ollut Suomen Nivelyhdistys ry.
>> Lataa opinnäytetyö (pdf)

LONKANKUNTOUTUS.FI – TOUKOKUU 2017 ALKAEN

Sivusto on jatkoa Polvenkuntoutus.fi-sivustolle. Keväällä 2017 fysioterapiaopiskelijat ovat tehneet viimeistä työharjoittelujaksoaan Metropolia Ammattikorkeakoulun hyvinvointipalveluja tuottavassa Positiassa, jolloin harjoitusohjeita on päästy toteuttamaan käytännössä.

Suomen Nivelyhdistys ry on ollut mukana molempien sivustojen toteutusprosessissa ja tiedottamisessa. Tekijät ovat kiitollisia lukuisille kokemusasiantuntijoille (tekonivelleikattuja), fysioterapeuteille ja ortopedeille, jotka ovat antaneet aikaansa ja kokemuksensa kommentoidessaan sivustoja työstövaiheessa syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Erityiskiitoksen ansaitsee ortopedi Tatu Mäkinen, joka antoi aiheen opinnäytetyölle ja on ollut mukana asiantuntijana molemmissa sivustoissa.

FYSIOTERAPIATIIMI.FI – SYYSKUU 2017 ALKAEN

1.9.2017 alkaen Polvenkuntoutus.fi- ja Lonkankuntoutus.fi-sivustojen ylläpidosta on vastannut Fysioterapiatiimi.fi, joka tarjotaan sivustot kaikille käytettäväksi ilmaiseksi: hyvää tekonivelleikkauksen jälkeistä kuntoutumista!

Siirry sivun alkuun