Hinnasto

Hinnasto 1.2.2023 (korvaa hinnaston 1.1.2020) >> Lataa pdf

Fysioterapia, sis. alv 0%:

  • enintään 60 min: 77 eur
  • enintään 45 min: 67 eur
  • enintään 30 min: 57 eur

Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin hoitomääräystä.

Ensikäynnille on hyvä varata 60 min aika. Ensimmäinen käyntikerta nopeutuu, jos otat mukaasi ennakkoon täyttämäsi esitieto- ja rekisteritietolomakkeen ja mahdollisen muun hoidon syyhyn liittyvän materiaalin (esim. lääkärin antama lähete, leikkauskertomus sekä röntgen- ja mri-kuvat).

Hieronta ja muut palvelut:

Palvelutarjonta vaihtelee toimipistekohtaisesti: esim. osa fysioterapeuteista tarjoaa hierontaa ja teippausta erillisenä palveluna, ja osa myy kuntoutumiseen liittyviä tuotteita. Toimipistekohtaiset hinnat löytyvät kotisivuilta: www.fysioterapiatiimi.fi/ajanvaraus (valitse ensin toimipiste).

Kotikäynnit:

Kotikäynneistä veloitetaan aikaperusteisesti vastaanottoaika +50% yllämainittuihin veloituksiin, ja lisäksi laskutetaan matkakulut 0,53 eur/km.

Vastaanottoajan peruutus:

Esteen sattuessa peru vastaanottoaikasi yli vuorokautta (24 h) aiemmin suoraan omalle fysioterapeutillesi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ajan peruuttaminen tapahtuu alle 24 h vastaanottoajasta, niin veloitus on 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta ja käyttämättä jääneestä ajasta veloitetaan aina 100% hoitohinnasta.

Maksutapa:

Maksutapana lasku tai käteinen. Osalle fysioterapeuteista käy myös pankki- ja luottokortit, MobilePay sekä työsuhde-edut: kysy suoraan fysioterapeutilta.

Kaikista toimipisteistä saat ennakkoon maksettavia LAHJAKORTTEJA. Ota yhteyttä suoraan fysioterapeuttiin ja sovi lahjakortin sisällöstä ja maksusta.

Perushinnaston lisäksi toimipisteillä saattaa olla fysioterapeuttikohtaisia tarjouksia, mistä saat parhaiten tietoa seuraamalla häntä Facebookissa (linkki fysioterapeutin omalla sivulla).

 

Siirry sivun alkuun