Hinnasto

Hinnasto 1.1.2020 (korvaa hinnaston 20.11.2017) >> Lataa pdf

Fysioterapia, sis. alv 0%:

  • enintään 75 min: 85 eur (Kela-korvauksen jälkeen 77 eur)
  • enintään 60 min: 75 eur (Kela-korvauksen jälkeen 67 eur)
  • enintään 45 min: 65 eur (Kela-korvauksen jälkeen 59 eur)
  • enintään 30 min: 55 eur (Kela-korvauksen jälkeen 51 eur)

Lääkärin hoitomääräyksellä tuleville asiakkaille annamme Kela-korvauksen suoraan vastaanoton hinnaston mukaisesta hinnasta.

Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin hoitomääräystä.

Ensikäynnille on hyvä varata 75 min aika. Ensimmäinen käyntikerta nopeutuu, jos otat mukaasi ennakkoon täyttämäsi esitieto- ja rekisteritietolomakkeen ja mahdollisen muun hoidon syyhyn liittyvän materiaalin (esim. lääkärin antama lähete, leikkauskertomus sekä röntgen- ja mri-kuvat).

Hieronta ja muut palvelut:

Palvelutarjonta vaihtelee toimipistekohtaisesti: esim. osa fysioterapeuteista tarjoaa hierontaa ja teippausta erillisenä palveluna, ja osa myy kuntoutumiseen liittyviä tuotteita. Toimipistekohtaiset hinnat löytyvät kotisivuilta: www.fysioterapiatiimi.fi/ajanvaraus (valitse ensin toimipiste).

Kotikäynnit:

Kotikäynneistä veloitetaan aikaperusteisesti vastaanottoaika +50% yllämainittuihin veloituksiin, ja lisäksi laskutetaan matkakulut 0,43 eur/km.

Vastaanottoajan peruutus:

Esteen sattuessa peru vastaanottoaikasi yli vuorokautta (24 h) aiemmin suoraan omalle fysioterapeutillesi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ajan peruuttaminen tapahtuu alle 24 h vastaanottoajasta, niin veloitus on 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta ja käyttämättä jääneestä ajasta veloitetaan aina 100% hoitohinnasta.

Maksutapa:

Maksutapana lasku tai käteinen sekä osalle fysioterapeuteista käy myös pankki- ja luottokortit.

Kaikista toimipisteistä saat ennakkoon maksettavia LAHJAKORTTEJA. Ota yhteyttä suoraan fysioterapeuttiin ja sovi lahjakortin sisällöstä ja maksusta.

Perushinnaston lisäksi toimipisteillä saattaa olla fysioterapeuttikohtaisia tarjouksia, mistä saat parhaiten tietoa seuraamalla häntä Facebookissa (linkki fysioterapeutin omalla sivulla).

 
Siirry sivun alkuun