Fysioterapiatiimi.fi

Fysioterapiatiimi.fi on yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto. Fysioterapia- ja hierontavastaanotot sekä kotikäynnit vuodesta 2017 alkaen. Toimipisteitämme ovat Espoo Järvenperä, Helsinki Töölö ja Vantaa Rekola.

Fysioterapiatiimi.fi muodostui vuonna 2017. Olemme 4 fysioterapeuttia, ja olemme valmistuneet Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Opiskeluaikana teimme yhdessä opinnäytetyön polventekonivelleikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta ja innovaatioprojektin siihen liittyvästä verkkosivustosta. Tästä lähti hyvin toimiva yhteistyö, jonka puitteissa tällä hetkellä työskentelemme. Toimimme jokainen omalla toiminimellä itsenäisinä ammatinharjoittajina eripuolilla pääkaupunkiseutua.

Fysioterapiatiimi on meille yhteinen toimintatapa ja alusta. Ylläpidämme toiminnot kokoavaa kotisivustoa Fysioterapiatiimi.fi ja maksuttomia Polvenkuntoutus.fi- ja Lonkankuntoutus.fi –sivustoja. Meillä on myös yhteinen potilastietojärjestelmä ja kuulumme valtakunnallisiin Kanta-palveluihin.

Säännölliset kokoontumiset, yhteiset koulutukset, kollegiaalinen apu ja tukiverkko ovat meille tärkeitä toimintatapoja ammatillisessa kehittymisessä ja työssä jaksamissa.

Siirry sivun alkuun