Vantaa Rekola

Vastaanoton käyntiosoite: Joukontie 23, Vantaa (>> Karttalinkki, Google Maps)

Pidän vastaanottoa kotitalomme yläkerrassa, minne porrasaskelmia on yhteensä 30. Jos porraskävely on haasteellista, niin vastaanotto voidaan järjestää myös keskikerroksessa, mutta tällöinkin täytyy nousta 15 askelmaa ulkorappusia (kuva alempana). Jos porraskävely ei onnistu, niin sovitaan kotikäynti.

Alapuolelta löytyy kartta ja ohjeet julkiseen liikenteeseen sekä ajo-ohjeet ja valokuvat lähestyessä Joukontietä pitkin (Rekolantien suunnasta).

>> Fysioterapiatiimi.fi > Fysioterapeutit > Jouni Ikonen

Rekolan juna-asema on Helsingin suunnasta tultaessa Koivukylän jälkeen, Rekolan jälkeen tulee Korso. K- ja N-junat pysähtyvät Rekolassa. Asemalta on 1 km kävelymatka Joukontie 23:een.

Tikkurilan ja Kulomäen väliä kulkeva linja-auto 631 pysähtyy Rekolantiellä Rekolan koulun kohdalla, josta on 500 m kävelymatka. Tikkurilan suunnasta pysäkki on ”Rekolan koulu V7398” ja Korson suunnasta pysäkki on ”Karintie V7397”.

Helsingin Rautatientorin ja Nikinmäen väliä kulkeva linja-auto 739 pysähtyy myös Rekolan koulun kohdalla.

>> Reittiopas.fi (HSL)

Joukontien peruskorjaus valmistui kesällä 2019. Päivitetään tänne uudet kuvat kesällä 2020.

Alapuolella oleva kuva on otettu Joukontieltä (Eevantien risteys) Rekolantien suunnasta tultaessa. Talo ja autokatos pilkottaa kuusiaidan takaa oikealla. Jos ehdit ajaa ohi, niin välittömästi talon jälkeen on Rekolan Urheilupuiston parkkipaikka.

Alimmassa kuvassa näkyy talon pohjoispääty. Sisäänkäynti on kuvassa oikealla.

Yllä olevassa kuvassa ulkoportaat ja -ovi. Ovikelloa ei ole, mutta kolkutin löytyy (musta metallinen möhkäle keskellä ovea): tervetuloa!

Vastaanoton käyntiosoite: Joukontie 23, Vantaa (>> Karttalinkki, Google Maps)

Siirry sivun alkuun