AJANVARAUS

>> AJANVARAUKSEN ALAPUOLELLA HINNASTO JA OHJEET (lue ensin)

LATAA JA LUE ENNEN AJAN VARAAMISTA:

AJANVARAUS:

  1. Nettiajanvaraus on ensisijainen tapa varata vastaanottoaika. Fysioterapeutit vahvistaa työvuoronsa vähintään kaksi viikkoa etukäteen eli seuraavan kuukauden vapaat vastaanottoajat näkyvät nettiajanvarauksessa kuluvan kuukauden 15. päivä. Ajanvarauksen voit aloittaa alapuolella olevan lomakkeen kautta valitsemalla ensin toimipisteen: 1. Toimipiste, 2. Hoito, 3. Aika ja 4. Henkilötiedot. Nettajanvaraus koskee fysioterapeutin vastaanottotilassa tapahtuvia aikoja: kotikäynnit sovittava erikseen.
  2. Lähetä sähköposti osoitteeseen respa (ät) fysioterapiatiimi.fi tai suoraan fysioterapeutille etunimi.sukunimi@fysioterapiatiimi.fi. Yhteydenottolomake lähettää viestin "respan mailiin".
  3. Soita ja jätä vastaajaan viesti. Fysioterapeutit pitävät puhelimen suljettuna/äänettömällä vastaanoton aikana, joten parhaiten saa puheyhteyden jättämällä soittopyynnön vastaajaan. > Yhteystiedot

Hinnasto 20.11.2017 (korvaa hinnaston 1.9.2017).

Fysioterapia, sis. alv 0%:

  • enintään 75 min: 79 eur (Kela-korvauksen jälkeen 71 eur)
  • enintään 60 min: 71 eur (Kela-korvauksen jälkeen 63 eur)
  • enintään 45 min: 58 eur (Kela-korvauksen jälkeen 52 eur)
  • enintään 30 min: 45 eur (Kela-korvauksen jälkeen 41 eur)

Lääkärin hoitomääräyksellä tuleville asiakkaille annamme Kela-korvauksen suoraan vastaanoton hinnaston mukaisesta hinnasta.

Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin hoitomääräystä.

Ensikäynnille on hyvä varata 75 min aika. Ensimmäinen käyntikerta nopeutuu, jos otat mukaasi ennakkoon täyttämäsi esitieto- ja rekisteritietolomakeen ja mahdollisen muun hoidon syyhyn liittyvän materiaalin (esim. lääkärin antama lähete, leikkauskertomus sekä röntgen- ja mri-kuvat).

Hieronta ja muut palvelut:
Palvelutarjonta vaihtelee toimipistekohtaisesti: esim. osa fysioterapeuteista tarjoaa hierontaa ja teippausta erillisenä palveluna, ja osa myy kuntoutumiseen liittyviä tuotteita. Toimipistekohtaiset hinnat löytyvät kotisivuilta: www.fysioterapiatiimi.fi/ajanvaraus (valitse ensin toimipiste).

Kotikäynnit:
Kotikäynneistä veloitetaan aikaperusteisesti vastaanottoaika +50% yllämainittuihin veloituksiin, ja lisäksi laskutetaan matkakulut 0,41 eur/km.

Vastaanottoajan peruutus:
Esteen sattuessa peru vastaanottoaikasi yli vuorokautta (24 h) aiemmin suoraan omalle fysioterapeutillesi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ajan peruuttaminen tapahtuu alle 24 h vastaanottoajasta, niin veloitus on 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta ja käyttämättä jääneestä ajasta veloitetaan aina 100% hoitohinnasta.

Maksutapa:
Maksutapana lasku tai käteinen sekä osalle fysioterapeuteista käy myös pankki- ja luottokortit.

Kaikista toimipisteistä saat ennakkoon maksettavia LAHJAKORTTEJA. Ota yhteyttä suoraan fysioterapeuttiin ja sovi lahjakortin sisällöstä ja maksusta.

Perushinnaston lisäksi toimipisteillä on fysioterapeuttikohtaisia tarjouksia, mistä saat tiedotteet sähköpostiisi liittymällä postituslistalle.

AJANKOHTAISTA:
                                             
      Fysioterapiatiimi.fi
Ajanvaraus
Toimipisteet
Fysioterapeutit
Palvelut
Tiedotteet
Yhteystiedot
      TOIMIPISTEET
Espoo Laaksolahti
Helsinki Töölö
Vantaa Kaivoksela
Vantaa Rekola
      FYSIOTERAPEUTIT
Annukka Saarelainen
Janne Merikallio
Jouni Ikonen
Kati Hokkanen
      LINKIT
Omakanta
Suomen Fysioterapeutit
Käypä hoito -suositukset
Terveyskirjasto
Terveyskylä.fi
THL
      Ajanvaraus
Hinnasto
Esitietolomake
Asiakastiedot
   
                                             
©2019 Fysioterapiatiimi.fi – Espoo Laaksolahti, Helsinki Töölö, Vantaa Kaivoksela ja Vantaa Rekola. Fysioterapian yksilövastaanotot ja kotikäynnit 1.9.2017 alkaen. Yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto. Tarjoamme ilmaiseksi tietoa omatoimisesta kuntoutumisesta ennen ja jälkeen leikkauksen: polvenkuntoutus.fi ja lonkankuntoutus.fi. Palveluitamme ovat: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kivunhallinta, kipuhoidot, fysikaaliset hoidot, manuaalinen terapia, hieronta, teippaus, kinesioteippaus, urheilufysioterapia, ravintovalmennus, liikunnanohjaus, terveysliikunta, ikääntyneiden fysioterapia, terapeuttinen harjoittelu, lääkinnällinen kuntoutus, kotikuntoutus, allasterapia, työfysioterapia, ergonomia, yritysten liikunta- ja virkistyspäivät. - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)
1_Banneri_Ulkosivu_PolvenkuntoutusFi_185x150.png
2_Banneri_Ulkosivu_LonkankuntoutusFi_185x150.png