Tervetuloa Fysioterapiatiimi.fi-postituslistalle. Liittymällä postituslistaan saat tiedotteita ja tarjouksia ajankohtaisista terveyteen ja kuntoutumiseen liittyvistä aiheista. Postituslistan tiedotteissa on mukana eroamislinkki, joten eroaminen postituslistasta onnistuu helposti, kun sisältö ei ole enää ajankohtainen sinulle. Kaikki kysymykset ja palautteet toivomme Yhteystiedot-sivulla olevan lomakkeen kautta, kiitos.

Postituslistaan liittyminen tapahtuu kirjoittamalla alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi ja klikkaamalla Lisää-painiketta. Oletuksena on valittuna "TIEDOTTEET"-ryhmä, minkä kautta saat kaikkia toimipisteitä koskevia uutisia. Alasvetovalikosta voit myös valita paikallisen, oman fysioterapeuttisi, ryhmän, minkä kautta saat paikalliset erikoistarjoukset ja ajankohtaiset tiedotteet (esim. vapautuneet ajat, työvuorojen julkistaminen, jne.). Voit kuulua samaan aikaan useampaankin ryhmään eli halutessasi ilmoittaudu useamman kerran.

Hyvää kuntoutumista toivottavat Annukka, Janne, Jouni ja Kati!Sähköposti

AJANKOHTAISTA:
                                             
      Fysioterapiatiimi.fi
Ajanvaraus
Toimipisteet
Fysioterapeutit
Palvelut
Tiedotteet
Yhteystiedot
      TOIMIPISTEET
Espoo Laaksolahti
Helsinki Töölö
Vantaa Kaivoksela
Vantaa Rekola
      FYSIOTERAPEUTIT
Annukka Saarelainen
Janne Merikallio
Jouni Ikonen
Kati Hokkanen
      LINKIT
Omakanta
Suomen Fysioterapeutit
Käypä hoito -suositukset
Terveyskirjasto
Terveyskylä.fi
THL
      Ajanvaraus
Hinnasto
Esitietolomake
Asiakastiedot
   
                                             
©2019 Fysioterapiatiimi.fi – Espoo Laaksolahti, Helsinki Töölö, Vantaa Kaivoksela ja Vantaa Rekola. Fysioterapian yksilövastaanotot ja kotikäynnit 1.9.2017 alkaen. Yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto. Tarjoamme ilmaiseksi tietoa omatoimisesta kuntoutumisesta ennen ja jälkeen leikkauksen: polvenkuntoutus.fi ja lonkankuntoutus.fi. Palveluitamme ovat: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kivunhallinta, kipuhoidot, fysikaaliset hoidot, manuaalinen terapia, hieronta, teippaus, kinesioteippaus, urheilufysioterapia, ravintovalmennus, liikunnanohjaus, terveysliikunta, ikääntyneiden fysioterapia, terapeuttinen harjoittelu, lääkinnällinen kuntoutus, kotikuntoutus, allasterapia, työfysioterapia, ergonomia, yritysten liikunta- ja virkistyspäivät. - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)
1_Banneri_Ulkosivu_PolvenkuntoutusFi_185x150.png
2_Banneri_Ulkosivu_LonkankuntoutusFi_185x150.png